Çorum Belediyesi tarafından gençliğin hizmetine sunulan Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezi artık vatandaşlara da açık olacak. Peki  Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezi hangi gün halka açık olacak?

PAZAR GÜNLERİ VATANDAŞA AÇIK OLACAK! 

Çorum Belediyesi tarafından gençliğin hizmetine sunulan Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezi, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

İlk ve ortaokullar ile liseli gençlerle birlikte sivil toplum kuruluşları tarafından da çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezi’nde, haftanın altı günü etkinlikler düzenleniyor. Diğer günler vatandaş ziyaretine kapalı olan obaya, pazar günleri ise ziyaretler gerçekleştirilebiliyor.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; açıldığı günden beri okullar ve STK’lar olmak üzere 125 etkinliğe ev sahipliği yapan, 128 belediye ve 283 proje arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan birincilik ödülü alan Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezi'nin hafta içi yapılan okul ve STK’ların etkinlikleri nedeniyle Pazar günü hariç diğer günler halk ziyaretine kapalı olduğu belirtildi.

Son 5 ayda Çorumlu Obası’nda yoğun bir etkinlik ve faaliyet programı gerçekleştirilirken, toplam125 programa yaklaşık 9 bin genç katılım sağladı.