Çorum Belediyesi merkezde yer alan Silimkent bölgesi Kuruçay mevkisi ile Gülabibey'de toplam 7 arsayı ihale yoluyla satacağını duyurdu.

Çorum Belediyesi Silimkent bölgesi Kuruçay mevkiinde bulunan 5, yine aynı bölgede imar planında 2 kat konut ile Gülabibey Mahallesi’nde 8 kat ticari konut işaretli arsaları ihale yoluyla satacak.

İLK İHALE 5 ARSA

Çorum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mülkiyeti Belediyemize ait, Silm Kent bölgesi Kuruçay Mevkiinde bulunan imar planında 2 kat konut alanı işaretli 5 arsa, 2886 Sayılı Kanun 45. Madde’ye göre açık teklif arttırma usulü ile en az %50'si peşin kalanı en fazla 8 taksitle satılacaktır” denildi.

19 Temmuz 2022 Salı saat: 14.00'de Çorum Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihaleye ait arsaların listesine https://ihale.corum.bel.tr/ihale/kurucay-mahallesinde-5-adet-arsanin-ayri-ayri-satis-ihalesi linkinden ulaşabilirler.

2 KAT KONUT, 8 KAT TİCARİ KONUT ARSASI SATILIK

Öte yandan Çorum Belediyesi Silimkent bölgesi Kuruçay mevkiinde imar planında 2 kat konut alanı işaretli arsa ve Gülabibey Mahallesi’nde 8 kat ticari konut işaretli arsaları ihale yoluyla satacak.

Çorum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mülkiyeti Belediyemize ait, Silm Kent bölgesi Kuruçay Mevkiinde bulunan imar planında 2 kat konut alanı işaretli 7021,28 metrekare arsayı ve Gülabibey Mahallesinde bulunan 8 kat ticari konut işaretli 2393,09 metrekare arsayı 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi’ne göre açık teklif arttırma usulü ile en az %50'si peşin kalanı en fazla 8 taksitle satılacaktır” denildi.

20 temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14.30'da Çorum Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihalede arsalara ait listeye https://ihale.corum.bel.tr/ihale/kurucay-ve-gulabibey-mahallesinde-2-tasinmazin-ayri-ayri-satis-ihalesi linkinden ulaşılabilir.