28 Nisan Perşembe akşamı itibariyle WhatsApp'a erişim sorunu yaşanıyor. birçok kullanıcı WhatsApp'a girmekte zorlanıyor. Birçok kişi bu sorunun nedenini öğrenmek için arama motolarından araştırma yapmaya başladığı görüldü. Peki WhatsApp'a neden girilemiyor? WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a erişim sorunu mu var?

WhatsApp çöktü mü? Neden erişim sorunu yaşanıyor?

WhatsApp'a 28 Nisan akşamı saat 23:25 sıralarından itibaren erişim sorunu yaşanmaya başladığı bildirildi. Kullanıcılar mesaj iletmek ve almakta sorunla karşılaştıklarını ve uygulamanın ve WEB uygulamasının açılmadığını belirtti Konu hakkında henüz açıklama yapılmadı.
Popüler sosyal medya uygulamaları WhatsApp'a akşam saatleri itibari ile erişmekte sorun oluyor. Sorunun nedeniyle ilgili yapılan açıklamada sorunun yakında düzeltileceği belirtiliyor.

İnstagram'da sabah saatlerinden itibaren story ve gönderi içerik paylaşamama, DM atamama gibi birçok problem dünya genelinde yaşanmakta. Twitter ve Google'da en çok araştırılan konular arasında yer alan sıkıntı ile Instagram'dan resmi bir açıklama gelmezken, yaşanan problemin kısa bir süre içerisinde düzelmesi bekleniyor.