Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti. Birçok futbolcunun menajerliğini üstlenen Mino Raiola bugün yaşamını yitirdi. Birçok kişi arama motorlarından Mino Raiola'nın kim olduğuna dair araştırmalar yapıyor. Peki Mino Raiola kimdir? Hangi futbolcuların menajerliğini yapıyordu? 

ÜNLÜ FUTBOLCULARIN MENAJERİYDİ! 

Erling Haaland, Paul Pogba, Gianluigi Donnarumma, Mario Balotelli gibi yıldız futbolcuların menajerliğini yapan Mino Raiola hayatını kaybetti. İtalyan futbolcuların yanı sıra ödenen bonservis bedellerinde de dikkat çeken isimlerden biri olan Raiola’nın ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. 

MİNO RAİOLA KİMDİR? 

Mino Raiola’nın kariyerinde imza attığı transferlerin değeri 600 milyon Euro’dan fazla. İtalyan menajer 1988 yılından bugüne kadar yaklaşık 628 milyon Euro’luk transfer gerçekleştirdi ve şu anda 62,9 milyon dolarlık bir şahsi servete sahipti. İtalyan menajeri en son Adana Demirspor’un Balotelli transferinde yakından takip etmeiş ve Türk futbolseverlerin ilgisini çekmişti. 

ÇALIŞTIĞI FUTBOLCULAR! 

Temsilciliğini yaptığı futbolcular arasında, Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Mario Balotelli bulunuy