Trabzonspor - Antalyaspor maçında yaşanan olayların yankısı devam ediyor. Taraftarların sahaya yanlışlıkla indiğinde Boffin'in darp edildiği iddia edilmişti. İşte Antalyaspor kalecisi Boffin o iddialar üzerine yaptığı açıklamada darp edilmediğini belirtti.

Trabzonspor'un şampiyonluk maçında Antalyaspor ile karşılaştığı karşılaşma da taraftarların yanlışlıkla maçın bittiği sanarak sahaya indiği anda Antalyaspor file bekçisi Ruud Boffi'nin darp edildiği öne sürülmüştü. Antalyaspor'un tecrübeli kalecisi Boffin bu iddialara ise cevap verdi.

BOFFİN'DEN O İİDDALARA YALANLAMA! İŞTE O AÇIKLAMALAR

Cumartesi günü şampiyonluk hasretine son veren Trabzonspor'da taraftarlar maçın bitmesine kısa süre kala hakemin çaldığı düdüğün maçı bitirdiğini düşünerek sahaya inmişti. Binlerce kişinin yeşil çimler üzerinde olduğu sırada maç sonunda Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin'in darp edildiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Gazete Damga'dan Burak Zihni'nin haberine göre Belçikalı kaleci yazılanları yalanladı. Boffin; “Görüntülerde bana vurmak istediği gibi gözüküyor ancak hiçbir şey hissetmedim.” dedi.