AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorumspor'un yıllarca futbol maçlarını oynadığı eski stadyum için flaş açıklama geldi.

ESKİ STADYUM İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA!

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, eski şehir stadı ve müştemilatının projesinin revize edildiğini, bu yıl için ihalesinin yapılacağını söyledi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlediği basın toplantısının ardından soruları cevaplandıran Ceylan, eski şehir stadının akıbeti hakkında yöneltilen bir soruya şöyle cevap verdi:

"Teşekkür ediyorum. Biz orada bir değişiklik yaptık Projesi bitti. Bu sene içinde ihaleye çıkacağız. Çorum'da merkezde yeşil alan yaratmak çok zor. Bölgede sadece Pir Baba ve Yunus Emre Parkı var. İkinci bir yeşil alan yok. Çorum'un hava alması lazım. Çorum'un diğer mahallelerinde yaşayan insanların da nefes alması lazım. İl başkanlııımdan bu yana oranın yeşil alan olması için mücadele verdim. Orada spor salonu yıkılacaktı. 3 bin 500 kişi kapasiteli yeni spor salonunda müteahhit çalışmaya başladı.

Merkezde bir spor salonun kalması için mevcut Atatürk Spor Salonu'nu yıkmayacağız. Yeniden tadilat yaparak merkezdeki çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Minyatür futbol sahası, tenis kortları, basketbol sahası, tiyatro alanı ve kongre kültür merkezi olmak üzere proje bitti ve yakında ihaleye çıkaracağız. O bölgede yeşil bir alan oluşturacağız."