Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Aşgın, TÜGVA’lı gençlerle bir araya geldi.

TÜGVA’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini emanet ettiği nesil olduğunu belirten Aşgın. “Asım'ın Nesli TÜGVA'dan yetişecek. Bizler de sizin gibi TÜGVA gibi sivil toplum kuruluşlarında yetiştik. Ben burada Necip Fazıl Kısakürek üstadın sözlerinin yansımasını görüyorum. Kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ‘ben varım’ sözünün yansımasını gördüğüm için TÜGVA benim için ayrı bir yerde. Yaptığınız çalışmaları çok başarılı buluyorum. TÜGVA'nın Türkiye çapında yaptığı çalışmalar çok başarılı, Çorum İl Temsilciliği de başarılarıyla müstesna bir yere sahip. Buradan fen ve teknolojide en önde gençler çıkacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini emanet ettiği gençler, bu gençler. Çorum'da bir çok proje ile gençlerimizi destekliyoruz. Bütün tesislerimiz genç kardeşlerimizin kullanımına açık.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, “Biz Türkiye Gençlik Vakfı olarak ortaokuldan, liseye, liseden üniversiteye, üniversiteden kadın ve aile koordinatörlüklerimize kadar bir çok alanda faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Köklerini maziden alan geleceğe emin adımlarla ilerleyen fen ve teknolojide en iyisi olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Teknofest kuşağı olarak adlandırdığı bir gençlik tasavvur ediyor, Çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesileyle Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın'a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. Gençlerimizin taleplerini dinleyen, sorularını içtenlikle cevaplayan ve gençlerimizi her alanda destekleyen başkanımızı vakfımızda ağırladığımız için mutluyuz. Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Çorum'daki her bir kardeşimizi vakfımızın çalışmalarına davet ediyorum.” dedi.