İl Genel Meclisi KÖYDES Encümen Üyesi seçimlerinde yarışacak adaylar belli oldu. AK Parti'den Mehmet Bektaş ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden Yıldız Bek aday olduğu açıklandı.

AK Parti ve CHP İl Genel Meclisi KÖYDES adayları açıkladı. 

İl Genel Meclisi Çorum Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi (KÖYDES) seçimleri 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 12.30’da Sehit Emin Guler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti’nin KÖYDES adayı olduğunu duyururken, “Siz değerli muhtarlarımızın yoğun teveccühleri üzerine adayım. Hizmet yolunda  bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hak ve adalet; düsturumuz olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

CHP’NİN KÖYDES ADAYI YILDIZ BEK

CHP’den yapılan açıklamada ise Çorum Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi Adayı’nın İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Yıldız Bek olarak belirlendiği duyuruldu.
Açıklamada şu bilgilere yer verildi; Toplantıda 2021 yılı kesin hesabı ve faaliyet raporu görüşülecek ve Encümen Üyeleri yeniden belirlenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi, İl Genel Meclisi Üyeleri adına göstereceği adayı “Yıldız Bek” olarak belirledi.
CHP’de yapılan istişare ve aday belirleme toplantısına; İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, İl Başkan Yardımcısı Ümit Er ve İl Genel Meclis Üyeleri; Yıldız Bek, Suat Atalay ve İlhami Türksal katıldı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Yıldız Bek’e KÖYDES seçimlerinde başarılar diledi.