Çorum Kuruçay TOKİ'nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Kuruçay TOKİ'ye hak sahibi olan vatandaşlar sabırsızlıkla anahtar tesliminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Bunun içinde arama motorlarından Kuruçay TOKİ'nin ne zaman anahtar teslimi ve son durumu hakkında araştırmalar yapıyor. Peki Çorum Kuruçay TOKİ'de son durum nedir? Teslim tarihi açıklandı mı?

Çorum Kuruçay TOKİ'ye hak sahibi olanlar anahtar teslimimatını bekliyor... Kuruçay TOKİ teslimat tarihi ne zaman belli olacak? Anahtar teslimi ne zaman yapılacak? Kuruçay TOKİ'de son durum nedir? Bu gibi soruların cevabı haberimizde yer almaktadır.

KURUÇAY TOKİ SON DURUM NEDİR? TESLİM TARİHİ BELLİ Mİ?

TOKİ Çorum merkeze bağlı Kuruçay bölgesine yapılan 743 konutluk projesi tüm hızıyla sürüyor. Birçok vatandaş Kuruçay TOKİ'nin durumunu ve teslimat tarihini merak ediyor.

TOKİ'nin resmi web sitesine bakıldığında Çorum Kuruçay TOKİ'nin yüzde 62 oranında tamamlandığı görülüyor. Ancak teslimat tarihi için henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak projedeki yüzdeliğe göre anahtar tesliminin kısa sürede yapılacağı ön görülüyor...

Çorum Kuruçay 743 konutluk projenin bu yıl sonuna kadar bitmesi ve anahtar teslimatının yapılacağı öne sürülüyor.

KAYNAK:19saat.com