Çorum Kuruçay TOKİ'nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Kuruçay TOKİ'ye hak sahibi olan vatandaşlar sabırsızlıkla anahtar teslimi bekliyor. Bunun içinde arama motorlarından Kuruçay TOKİ'nin ne zaman anahtar teslimi yapılacağını araştırıyor. Peki Çorum Kuruçay TOKİ teslimat tarihi belli mi? Kuruçay TOKİ ne zaman anahtar teslim edilecek?
 

Çorum Kuruçay TOKİ'nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Kuruçay TOKİ'ye hak sahibi olan vatandaşlar sabırsızlıkla anahtar teslimi bekliyor. Bunun içinde arama motorlarından Kuruçay TOKİ'nin ne zaman anahtar teslimi yapılacağını araştırıyor. Peki Çorum Kuruçay TOKİ teslimat tarihi belli mi? Kuruçay TOKİ ne zaman anahtar teslim edilecek? Çorum Kuruçay TOKİ'ye hak sahibi olanlar anahtar teslimi bekliyor. Kuruçay TOKİ teslimat tarihi ne zaman belli olacak? Anahtar teslimi ne zaman yapılacak? Bu gibi soruların cevabı haberimizde yer almaktadır.

KURUÇAY TOKİ ANAHTAR TESLİMATI NE ZAMAN YAPILACAK? 

TOKİ Çorum merkeze bağlı Kuruçay bölgesine yapılan 743 konutluk projesi tüm hızıyla sürüyor. TOKİ'nin resmi web sitesine bakıldığında Çorum Kuruçay TOKİ'nin yüzde 62 oranında tamamlandığı görülüyor. Ancak teslimat tarihi için henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak projedeki yüzdeliğe göre anahtar tesliminin kısa sürede yapılacağı ön görülüyor... Projenin bu yıl sonuna kadar bitmesi ve anahtar teslimatının yapılacağı tahmin ediliyor.