Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere dönüyor. Tatlıtuğ Yakamoz S245 dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Peki Yakamoz S245 dizisi ne zaman başlıyor? Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi hangi kanalda?

Yakamoz S-245 dizisi için geri sayım başladı. Başrollerini Özge Özpirinççi, Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı dizinin konusu, oyuncuları ve yayın tarihi sizlerle!

Yakamoz S-245, deniz altına sığınan araştırmacıların hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Arman (Kıvanç Tatlıtuğ) ve bilim ekibi, tüm dünyayı etkileyen bir felaket sonucu, insanlığı riske atan büyük bir tehlike karşısında savaş verecek. Bu ekip bir denizaltına binecek. Arman ve ekibi durumu araştırmaya devam ederken, Yakamoz’un asıl görevini sorgulayacak.

Bu durum Arman ve ekibini denizaltında bulunan diğer askerlerle karşı karşıya getirecek. Dış dünyada Güneş’in tehlikesi, denizaltında ise birbirine karşıt bu iki grup arasında büyük olaylar yaşanacak. Peki Arman, kendini, ekibini ve çok daha fazlasını kurtarabilecek midir?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrollerde yer aldığı Yakamoz s-245 dizisi, ilk bölümüyle Netflix’te 20 Nisan 2022 tarihinde başlıyor.

YAKAMOZ S-245 DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Onur Güvenatam’ın yapımcısı olduğu diziye, Jason George de idari yapımcı olarak destek veriyor.

Jason George, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı, Atasay Koç ve Murat Uyurkulak senaryoyu üstlendi. Dizi müzikleri Ahmet Bilgiç'e ait.

Yakamoz oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server)