Star TV'nin sabah kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Birçok kişi Sabahın Sultanı Seda Sayan'ı izlemek için arama motorlarından yeni bölüm hakkında araştırma yapıyor. 9 Haziran Perşembe Sabahın Sultanı Seda Sayan kesintisiz, reklamsız izle.

Başarılı sunucu Seda Sayan stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. STAR TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programını internetten www.startv.com.tr üzerinden kesintisiz bir şekilde takip edebilirisiniz.

SEDA SAYAN SABAHLARIN SULTANI YENİ BÖLÜM

Sabah saatlerini renklendiren konukları, çarpıcı konuları ve ağırladığı uzmanları ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Yurt dışına kadar uzanan evlilik konularıyla milyonların ilgiyle seyrettiği bir program haline getirdiği canlı yayınlarda ilgiyle izlenen başarılı sunucu bugün de adından söz ettirecek. Fırat ve Mira'nın yanı sıra Beran ve Akile evlenebilecek mi?

CANLI İZLE! TIKLA İZLE

SEDA SAYAN SABAHLARIN SULTANI / STAR TV CANLI YAYIN