ATV'nin her Çarşamba günü ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran tarihi dizisi 92. bölüm ile ekranlara geldi. 92. bölümün ardından 93. bölüm fragmanının henüz daha yayınlanmaması akıllarda soru işaretine neden oldu. Birçok kişi yeni bölüm fragmanını neden yayınlanmadığını ve ne zaman yayınlanacağına dair araştırmalara başladı. Peki Kuruluş Osman Bayramın 3. günü 93. bölüm ile ekranlara gelecek mi? Yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV'nin yayın akışında yer aldı mı? Kuruluş Osman 93. bölüm bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm bu hafta olmayacak mı?

Kuruluş Osman 92. bölümü ile yine nefesleri kesti. ATV'nin reyting rekoları kıran dizisi Kuruluş Osman 92. bölüm ile izleyici ile buluştu. Birçok kişi 93. bölümü merak etmeye başladı. ve Bunun içinde arama motorlarından yeni bölüm hakkında araştırmalara başladı. Peki yeni bölüm bu hafta olacak mı?

KURULUŞ OSMAN 93. BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI? YENİ BÖLÜM OLACAK MI?

ATV'nin sevilen dizisi 93. bölümü ile ekranlara gelecek. Yayıncı kuruluş ve yapımcı sosyal medya hesaplarından henüz dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda resmi bir açıklama gelmedi. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an sitemizde yer alacaktır...