TRT 1'in her Cumartesi günü ekranlara gelen ve reyting sıralamasında zirvede yer alan Gönül Dağı dizisi yine dopdolu bir bölüm ile ekranlara gelecek. Ancak bir çok dizi bu hafta bayram tatiline girmesi akıllarda soru işaretine neden oldu. En son 62. bölümü ile ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi bu hafta yeni bölümü izleyici ile buluşacak mı? Gönül Dağı 63. bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Yeni bölüm olacak mı? Bu soruların cevabı haberimizde yer alacaktır.

TRT 1'in Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Gönül Dağı 62. bölüm ile ekranlara geldi. Birçok kişi Gönül Dağı'nın 63. bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırmya başladı. Gönül Dağı 63. bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Yeni bölüm olacak mı?

Gönül Dağı 63. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu hafta olacak mı? 

TRT 'in her Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı dizisi bu hafta ara verecek mi? TRT 1'in yayın akışında 63. bölüm yer aldı mı? Diziler bayram tatiline mi girdi?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu hafta izleyicisine ara veriyor. TRT 1'in de yayın akışında yeeni bölümü ile yer almayan sevilen dizi 7 Mayıs Cumartesi günü 62. bölüm tekrarı ile ekranlara gelecek.