TRT 1'in heyecanla beklenen yeni dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul'da devam eden dizinin başrolünde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 9.BÖLÜMÜ İZLE

BARBOROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 9.BÖLÜM / TRT 1 CANLI YAYIN LİNKİ


BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI OYUNCU KADROSU

Dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.Daha önce Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, TRT 1'in yeni projesinde Oruç Reis'i canlandıracak. Ulaş Tuna Astepe Barbaros'u, Yetkin Dikinciler İshak'ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis'in bir diğer kardeşi İlyas'ı canlandıracak.

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, diziinin senaryosu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'a ait.