Çorum'a bağlı Sungurlu ilçesinde tırlardan oluşan düğün konvoyuna polis dur dedi. Polis ekipleri düğün konvoyuna rekor cezai işlem uyguladı.

TIRLARA CEZAİ İŞLEM!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde evlenen tır şoförü, ekmek teknesi tırını gelin arabası yaptı. Çiftin konvoyuna damadın meslektaşları da TIR'larla eşlik etti. Gürültü şikayeti üzerine konvoyun durduran polisler, gelin aracı olarak kullanılan tır başta olmak üzere her bir tıra 3'er ayrı trafik cezası uygulandığı belirtildi.

İHA Sungurlu Muhabiri Serkan Şansever'in aktardığı bilgilere göre; ilçede yaklaşık 30 TIR'ın kupalarıyla katıldığı düğün konvoyunda gelin arabası yapılan tır başta olmak üzere konvoya katılan tüm tırlara polis ceza yazdı. Konvoya katılan tırlara en azı 2 bin 850 lira, en çoğu da 10 bin 500 lira olmak üzere değişik oranlarda 3'er ayrı ceza yazıldığı bilgisi paylaşıldı.

Tır sürücüleri, 3'er dakika arayla kendilerine gönderilen 3 ayrı cezayı eleştirirken, düğün sahibinin araçlarına yaklaşık 15 bin TL cezanın yazıldığı konvoyda, gelin aracı olan tıra da 5 bin 200 lira ceza- işlem uygulandı. Yaklaşık 100 bin liradan fazla miktardaki cezanın argıya taşınması bekleniyor.