Vakıfbank personel alımı yapacak. Birçok kişi Vakıfbank'ın bu ilanını araştırıyor. Peki Vakıfbank'ın personel ilanının branşları ve şartları belli oldu mu? Bu soruların cevapları haberimizde yer almaktadır.

Vakıfbank Nisan Mayıs ayı personel alımı yapıyor. Vakıfbank personel alımı başvuru koşulları ile birlikte paylaşıldı. Vakıfbank bünyesinde görevlendirilmek üzere üniversite mezunu müfettiş yardımcılığı unvanında banka memuru alımı yapıyor.

Vakıfbank Banka Memuru Alımı Detayları

T.C. vatandaşı olmak,

1992 yılı ve sonrasında doğmuş olmak,

Kamu haklarından yoksun olmamak,

Herhangi bir sebepten dolayı hapis cezası almamış olmak,

Daha önce Vakıfbank personel alımı için sözlü sınavlara katılıp başarısız olmamış olmak,

Vakıfbank bünyesinde çalışırken herhangi bir sebepten dolayı çıkartılmamış olmak,

Lisans düzeyindeki fakültelerin kılavuzda yer alan bölümlerden mezun olmak,

Görevini yapmasına sağlığı elverişli olmak,

Adayların askerlik ile sorunu olmaması,

Vakıfbank Personel Alımı İçin Başvuru Zamanı ve Süreci

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 18 Nisan 2022 ile 29 Nisan 2022 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. Başvuru yapacak adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi üzerinden giriş sağlayarak başvurularını yapmaları gerekiyor. Adaylar Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sınav başvuru formunu doldurarak son 6 ayda çekilmiş vesikalık fotoğrafını sisteme yüklemeleri gerekiyor.

Adaylar başvurularını yaptıktan sonra 12 Haziran 2022 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde iki sınav şeklinde sınava tabii tutulacaktır. İlk sınav genel kültür ve yetenek üzerinden olurken, diğer sınav alan sınavı olacaktır. Adaylar sınava girmek için 200 TL sınav ücreti bulunmaktadır. Adaylar ücreti ödedikten sonra sınava girmeye hak kazanacaklar. Ödemeyen adaylar sınava giremeyecektir.

Sınavda başarılı olup da hak kazanan adalar İstanbul ilinde görevlendirilmek üzere istihdam edilecektir.