Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet işçi alımı yapılacağını açıkladı. Peki kimler başvuru yapabilir, hangi şartlarda alım yapılacak? Detaylar haberimizde yer alacaktır.

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Yalova Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere işçi alımı yapacağını duyurdu. Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesine daimi olarak tam zamanlı 1 büro memuru alımı yaparken, Yalova Tarım ve Orman Müdürlüğü 1 Otomotiv Mekanikeri işçi alımı yapacağını duyurdu. Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ilanına sürekli işçi alımı yapılırken Yalova Tarım ve Orman Müdürlüğü ilanına geçici işçi alımı yapılıyor.

Bolu Büro Memuru Alımı İçin Başvuru Şartları

Üniversitelerin ekonomi, işletme, iktisat, maliye, veya muhasebe ve finansman bölümlerinden mezun,

18-40 yaş aralığında bulunmak,

Lisans düzeyinde mezun olmak,

Askerliklerini yapmış veya muaf olmak,

Ekpss ’ye girmiş olmak,

Yalova Otomotiv Mekanikeri Alımı İçin Başvuru Şartları

18-35 yaş aralığında bulunmak,

Lise düzeyinde mezun olmak,

Öğrenci olmamak,

B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Yalova ve ilçelerinde ikamet etmek,

İşçi Alımı İçin Başvuru Tarihleri ve Şekli

Tarım ve Orman Müdürlüğü yayınladığı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 5 Nisan 2022 ile 11 Nisan 2022 tarihleri arasında tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar İŞKUR üzerinden giriş yaparak elektronik ortamda, İşkur şubelerinden veya Alo 170 hattından başvurularını yapabilecekler. Başvuru yapacak adaylar İŞKUR e şubeden üyeliklerine giriş yaparak iş ilanları sayfasından iş yeri türünü kamu seçtikten sonra ilan ekrana gelmektedir.

Bolu İşçi Alımı İş İlan Numarası: 00006693855.

Yalova İşçi Alımı İş İlan Numarası: 00006694785.

Kaynak:kamupersonelialim.com