Belediye ilanları yayınlanmaya başladı. Afyon belediyesi en az KPSS 55 puanıyla alım yapacağını duyurdu. Peki bu alımda yaş şartı bulunuyor mu? Kimler başvuru yapabilecek?

Hız kesmeden Kamu ilanları yayınlanıyor. KPSS 55 puan ile Belediye bünyesinde çalışmak üzere memur alacak. Memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar için başvuru şartları ve başvuru şekli belli oldu.

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar için alımı yapılacak 1 şoför olup alınacak il ise Afyonkarahisar ili Salar Belediyesi olarak belirlenmiştir.

Kamu Personeli Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır

Adaylar başvuru sırasında başvuruda gerekli olan belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile birlikte belediyeye iletilecek şekilde başvurular yapılacaktır.
Başvurular sadece şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilecektir.

Başvurular henüz başlanmamış olup 16 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak olup en geç müracaatlar 18 Mayıs 2022 tarihine kadar belirtilen şekilde mesai saatleri içerisinde yapılabilecektir.

Personel Alımı Şartları Neler

Başvuru yapacak adayların 2020 yılında gerçekleştirilen KPSS sınavından 55 ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir.

2. olarak adayların herhangi bir kamu kurum veya kuruluşundan daha önce ahlaki sebeplerden dolayı işinden uzaklaştırılmamış olması gerekiyor.
3. ve son olarak adayların ehliyet sahibi olması ve bu ehliyetin C sınıfı olması gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen şartlara sahip olan adaylar başvurularını belirtilen tarihler arasında gerçekleştire bilecektir.

Başvuru kılavuzu.

Kaynak:kamupersonelialim.com