Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın dün gece saatlerinde flaş açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gece yarısı açıklama yaptı.

GECE YARISI FLAŞ AÇIKLAMA!

Çorum’da karla mücadeleyi sürdüren belediye ekiplerinin Ata Caddesi’nde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledikten sonra bir açıklama yapan Başkan Aşgın, “7/24 esasına göre başlattığımız karla mücadele çalışmalarında personel sayısını 240'den 400'e çıkardık. 40’ı Çorum Belediyesi, 10’u özel sektörden kiralanan toplam 50 iş makinesi sahada görev yapıyor.

Son iki gündür aldığımız yeni bir karar var. Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürlüğü ile görüştük. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri ile Zabıta trafik görevlilerimiz sokaklarda park halindeki araçları boşaltacak. Ardından karla mücadele ekiplerimiz ve iş makinelerimizle sokakları tertemiz yapacağız.

Geçtiğimiz cumartesi gününde başlayan kar yağışı ile birlikte öncelikle toplu ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşatmadık. bir gün sonra da özel araçlarla ulaşım sağlandı. Belediye olarak 7/24 esasına göre çalışmaya devam ediyoruz. İl Özel İdaresi’nden de kamyon desteği aldık. Çorum’da önümüzdeki hafta yine kar yağışı bekleniyor. Başta Alper (Zahir) Bey olmak Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve zabıta müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyoruz."