Çorum’un yüksek hızlı tren ve demiryolu talebinde flaş gelişme. Kırıkkale-Delice-Çorum-Samsun YHT ve Demiryolu Hattı Projesi 2023 yılı içerisinde ihale edilecek.

ÇORUM'A HIZLI TREN MÜJDESİ!

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Başkanlığında Ak Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, Çorum’un demiryolu projesinin 2023 yılı içerisinde yapım ihalesinin gerçekleştirileceği, çalışmalara başlanacağı açıklandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Başkanlığında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milletvekilleri ve MKYK üyelerinin katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde bir toplantı yapıldı. Toplantıya katılan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bakan Karaismailoğlu’na, bölge ve Çorum açısından son derece önemli Çorum’un demiryolu yatırım talebini iletti.

Milletvekili Kavuncu’nun talebine cevap veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kırıkkale-Delice-Çorum-Samsun YHT ve Demiryolu Hattı Projesi’nin 2023 yılı içerisinde ihale edilerek çalışmalar başlanacağı müjdesini verdi.

Kavuncu’nun toplantının gündemine damga vuran sorusuna Bakan Karaismailoğlu’nun verdiği müspet cevap, aynı toplantıya katılan AK Parti Samsun, Amasya bölge Milletvekilleri tarafından alkışlandı.