Birçok kişi iş alım ilanlarını yakından takip ediyor. Bunlardan biri TÜBİTAK oldu. TÜBİTAK 34 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki TÜBİTAK işe alım ilanı açtı! Başvuru şartları nelerdir? KPSS şartı var mı? Yaş sınırı bulunuyor mu?

Birçok kişi kurumların personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Söz konusu durum hakkında Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, TÜBİTAK 34 personel alımı sağlayacak. İstihdam edilecek alanlar, şoför, dağıtıcı, tekniker, teknisyen, yönetici asistanı ve memur şeklinde olacak.

Birçok kişi belirli kurumlar tarafından yapılacak personel alımlarını merakla bekliyor. Yeni personel alımı TÜBİTAK tarafından duyuruldu. Alınacak 34 çalışan, TÜBİTAK Başkanlığı ile kurumun farklı enstitüleri ve merkezlerinin yer aldığı Kocaeli ve Ankara’da çalışmaya başlayacak.

Yapılacak alıma dair süreç ve şartlar koşul Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) internet sayfası üzerinde açıklanırken iş başvuruları ise "https://esube.iskur.gov.tr" adresinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar işlemlerini 21 Kasım gününe kadar yapabilecek.