Makro Yapım’dan makro performans

Medya sektöründe 12 yıldır faaliyet gösteren Makro Yapım, son teknolojik araçlarla öncü olmaya devam ediyor. Tanıtım filmi, fotoğraf ve reklam çekimleri, kurgu montaj, grafik ve animasyon gibi pek çok alanda faaliyet gösteren Makro Yapım, dev organizasyonlara imza atıyor. 

Medya deyince ilk akla gelen ve lider firmalardan olanMakro Yapım Yayıncılık ve Prodüksiyon şirketi, medya sektöründe dev projelere öncülük ediyor. 

2010 yılında İstanbul’da kurulan Makro Yapım; bakanlıklar, belediyeler, vakıflar, dernekler, sivil toplum kuruluşları ve özel firmalara makro hizmetler sunuyor.

Profesyonel ekibiyle, büyük bir titizlikle faaliyet gösteren Makro Yapım, tanıtım filmi,  reklam çekimleri, kurgu montaj, fotoğraf çekimi,  grafik, animasyon, rejili kayıtlar, canlı yayın ve TV yayınları (uplink / k bant /) gibi pek çok alanda icraat gerçekleştiriyor.

Şirket, 2018 yılında ekipmanlarına son teknolojikkameralar, fotoğraf makineleri,

Jimmy Jib kamera, Drone, Gimball, soğuk ve sıcak ışık sistemleri ile reji stream ekipmanlarını da kattı. 

Makro Yapım; Milli Eğitimin OECD konferanslarını,Sanayi ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Fonangels konferanslarını, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği "33 th INTERNATIONAL BOSPHORUS CUP İSTANBUL" Turnuvasını, Google ve Youtube shoping 2022 tanıtım konferansını, Bağcılar Belediyesi'nin Ramazan ayı konser ve ramazan özel programını ve Ak Parti Bağcılar 7. Olağan Kongresini profesyonel bir çekim, reji sistemi ve canlı yayın hizmetiile gerçekleştirdi.

Daha pek çok faaliyetlerde bulunduklarını belirten Makro Yapım Yayıncılık ve Prodüksiyon Şirketi Kurucusu Emre Yavuz, pandemi döneminde milli eğitim bakanlığının gerçekleştirdiği EBA eğitim çekimlerini,ilkokul ortaokul lise ve meslek liselerinin çekimleri ilekurgu montajını yaptıklarını, Bağcılar belediyesi toplu nikah töreninin çekimlerini üstlendiklerini söyledi.