Temsilcimiz Çorum FK'da teknik direktör arayışları sürerken flaş bir isim gündeme geldi.

NOBRE SESLERİ!

Çorum FK'da sürpriz bir teknik direktör ismi gündeme geldi. Kırmızı siyahlı ekip yıllarca Süper Lig'de boy gösteren Brezilya ve Türk vatandaşlığı bulunan Mert Nobre için kolları sıvadı. Temsilcimiz Çorum FK'nın genç teknik adamla görüşme gerçekleştireceği iddia edildi. Nobre son olarak Altay'da Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Mert Nobre kimdir, nereli?

Mert Nobre'nin nereli olduğu futbola gönül veren amatör ve profesyonel futbol tutkunları tarafından oyuncuya dair öğrenilmek istenen bilgiler arasında göze çarpıyor. Mert Nobre, Brezilya'da Jatei'de dünyaya gelmiştir. Brezilya asıllı Türk futbolcu, profesyonel olarak futbol yaşantısına Parana Clube takımında başlamıştır. Nobre, 1999 yılında Brezilya birinci liginde forma giymiştir. 9 Ekim 1999'da 19 yaşında genç ve yetenekli bir futbolcu olarak ilk maçına Corinthians karşısında Fernando Diniz'in yerine oyuna girmek sureti ile çıkmıştır. Yıldız futbolcu sezonda toplam 7 maçta görev almıştır.

Mert Nobre kaç yaşında?

Mert Nobre, 6 Kasım 1980 yılında doğmuş olup 2020 yılı itibari ile 40 yaşını bitirmiş, futbol kariyerinde tecrübe sahibi olgun bir sporcu olarak anılmaktadır. Nobre kariyerinde Parana forması ile Gama takımına karşı yedeklerden oyuna girerek ilk golünü atmış ve bu goller Parana maçı 1-0 kazanmıştır. Bu ilk golünden futbolcu olarak kariyerine son verdiği 2019 yılına kadar pek çok değerli gole imzasını atmış, stadyumlarda adı büyük bir coşku ile yankılanmıştır.

KAYNAK: 19SAAT.COM